GEÏNSPIREERD DOOR

DE NATUUR

De collectie van Treezz is speciaal ontwikkeld voor bomen en planten die de meest bijzondere plekken op een verrassende misschien wel indrukwekkende wijze sieren.  
Treezz is geïnspireerd door de natuur en gemaakt met de modernste lichtgewicht materialen voor binnen en buiten waardoor Treezz ook in veelvoud uitstekend past in een moderne architectonisch stedelijke omgeving, huis of hotel maar ook een dakterras en zelfs op een boot.

De Treezz Premium Quality collectie is vervaardigd met de beste mineralen en gesteenten afkomstig uit steengroeven en eeuwenoude natuurgebieden. De gebruikte grondstoffen zijn geselecteerd op helderheid en grootte van de korrel; afhankelijk van de afwerking kunnen de Treezz potten een prachtig glinstereffect geven bij het weerkaatsten van kunstmatig, zon- en zelfs bij maanlicht. Hierdoor zijn Treezz potten zowel binnen als buiten ware blikvangers. De Premium Quality collectie van Treezz bestaat uit vijf modellen die leverbaar zijn in vier exclusieve steenkleuren en cortenstaal.

OERSTERK

LICHTGEWICHT

Het natuurlijke karakter van de Treezz collectie is bijzonder maar ook met het formaat weet Treezz zich te onderscheiden. Treezz potten zijn groot, heel groot en daardoor uitermate geschikt voor bomen en grote exotische planten. Alle potten in de Treezz collectie hebben een geïsoleerde kern met een gewapende buitenkant. Hierdoor is het product verrassend licht en toch oersterk. Dat maakt de hele Treezz collectie ook ideaal voor gebruik op dakterrassen, boten en andere bijzondere plekken. 
De potten van Treezz zijn uv- en vorstbestendig, geschikt voor binnen en buiten én bieden de wortels bescherming in de zomer- en wintermaanden.